Adapterit, kynnet ja suojausosat

Miilux on kauhojen kulutusosien asiantuntija vuosikymmenten kokemuksella.

Tuotteet ovat todistaneet toimivuutensa vuosien ajan Suomen vaativissa sääolosuhteissa.

Adapterit, kynnet, erilaiset huulilevyt sekä kulma- ja etuterien suojat kuuluvat laajaan valikoimaan. Miilux maahantuo ja myy espanjalaisen MTG:n kynsi- ja suojausjärjestelmiä, sekä erilaisia kauhojen suojauskomponentteja. Innovatiivisuudestaan tunnettu MTG kuuluu maailman johtavimpiin kauhojen kynsi- ja suojausjärjestelmien toimittajiin.

Miilux maahantuo myös edullisia J-sarjan kynsituotteita sekä valmistaa jälkikarkaisumenetelmällä erilaisia komponentteja kauhojen suojaukseen. Miiluxin kauhojen kulutus- ja suojaustuotteita käytetään laajasti maanrakennuksen, infrarakentamisen ja kaivostoiminnan ammattilaisten keskuudessa.

Kovametallituotteet

Kovametallituotteita käytetään, kun täsmäkohteita halutaan suojata mahdollisimman pitkäkestoisesti.

Kovametallituotteet, joita maahantuomme:

  • Chocky Bar -kovametallipala
  • Wear Dome Button -kovametallinappi kupera
  • Wear Donut -kovametallidonitsi
  • Wear Plate -kovametallilevy
  • Rockbox Liner -kovametallilevy
  • Skid Bar -kovametalliliukukisko
  • Wear Bar -kovametallitanko
  • Shaped Wear Bar − muotoiltu kovametallitanko
  • Wafer Chocky -kovametallipala

Miiluxin maahantuomat, korkealaatuiset kovametallituotteet ovat kulutuksenkestossa erinomaisia. Poikkeuksellinen kulutuskesto pohjautuu niiden valmistusmateriaalin, valkoteräksen korkeaan kovuuteen. Kovametallituotteissamme on kaksikerrosrakenne, jossa kovametalli on valettu tavallisen, helposti hitsattavan teräksen päälle. Näin niiden asennus hitsaamalla käy helposti, eikä kulutuspinta lohkeile kovassakaan käytössä.

Toimittajayhteistyö on mennyt hyvin ja palvelu on ollut aina sujuvaa. Toimitusajat ovat pysyneet sovitussa ja kiiretapauksissa toimittaja on pyrkinyt löytämään nopeimman mahdollisen ratkaisun.

Mikko Poikonen, Spare Parts Coordinator, Tana Oy

Uudessa kauhassa on erittäin hyvä muotoilu ja sitä kautta erinomainen täyttöaste. Nyt Komatsun lava täyttyy 5–6 kauhallisella. Kierto nopeutui. Kun toistoja on vähemmän, niin tehokkuus kasvaa eli tonneja litralla siirtyy enemmän. Konepörssi, Olli Päiviö, 12/2019

Timo Koiranen, Jarkan Maansiirto Oy

Miilux on toimittanut meidän kaikkiin murskaimiin kulutusosat. Sellaisella varmuudella ja nopeudella, ettei meillä ole edes ollut tarvetta miettiä muita vaihtoehtoja. Miiluxin paras puoli on nopea reagointi jos jotain odottamatonta sattuu. Europörssi, 8/2014

Ville Jaara, Suomen Hyötymurskaus Oy

Aiemmin kauhojen osat saattoivat haljeta hitsauskohdistaan, varsinkin jos pihalla oli pakkasta. Halkeiluun perustavat ongelmat häipyivät sen jälkeen kun käyttöön tuli Miiluxin karkaistuista teräslevyistä tehdyt kauhojen huulilevyt. Kauhaosien vaihtelut loppuivat siihen.

Jorma Olkkola, Sandvik

Kauhat tunkeutuvat kasaan paremmin kuin ennen. Kiire on pienempi ja huolehdittavia asioita on monta vähemmän. Parasta on, että kaupan päälle säästää vielä tuhansia euroja rahaa.”

Marko Seppälä, Suomen Kivisora Oy