Kauhojen kulutusosat ja suojaus — kauhan kynnet ja kulmasuojat sekä muut suojaustuotteet

Miilux on perehtynyt kauhan kuluvimpien kohtien suojaamiseen. Kohteiden suojaus jatkaa tuotteen elinkaarta ja laskee huoltokustannuksia. Valikoimaamme kuuluvat mm. kynsijärjestelmät, huulilevyjen ja kulmien suojat sekä kehittämämme pulttihuulijärjestelmä, joka tarjoaa toimivan ratkaisun pyöräkuormaajan kauhan nopeampaan ja kustannustehokkaampaan kunnossapitoon.

Nokkela kynsijärjestelmä laskee kustannuksia ja nostaa tehokkuutta

Kestävä sekä järkevästi ja nopeasti vaihdettavissa oleva kauhan kynsi tai huulilevyn suoja nostaa tehokkuutta ja laskee huoltotöistä koituvia kustannuksia. Helpot huoltotyöt ovat nykyaikaa ja kustannustehokkuudesta huolta pitävän yrityksen valttikortti. Nopeasti vaihdettavissa oleva kaivinkoneen kynsi tai kynsijärjestelmä ovat nykyaikaisessa maanrakennuksessa tätä päivää.

Myymme MTG:n kynsi- ja suojauskomponentteja yksinoikeudella

Maahantuomme ja myymme yksinoikeudella Suomessa espanjalaisen MTG:n valmistamia kynsi- ja suojauskomponentteja. MTG on tunnettu innovatiivisuudestaan ja korkeasta laadustaan. Maailmanlaajuisesti toimivan MTG:n kaksi tuotantolaitosta sijaitsevat Espanjassa.

Kun valitset hyvin muotoillut ja kestävät kynnet sekä suojaat kauhojen voimakkaimmin kuluvat kohteet, pääset todistetusti merkittäviin kustannussäästöihin. Älä epäröi ottaa yhteyttä!

Hyödyt irti Miiluxin valmistustekniikasta

Kauhamme valmistetaan vankalla kulutusteräsosaamisella. Miiluxin ainutlaatuisen huolellisen ja kestävän valmistustekniikan avulla kulutuskestävyyttä voidaan nostaa kohteesta riippuen ja saada siten merkittäviä hyötyjä aikaan.

Kauhajärjestelmämme kattavat:

  • Kynsijärjestelmät
  • Kynnet
  • Adapterit
  • Huulilevyn suojat
  • Kulmasuojat
  • Etuterien suojat
  • Poskisuojat
  • Pulttihuulijärjestelmät

Lue lisää kehittämästämme pulttihuulijärjestelmästä. Saatavilla on kattavasti erilaisia komponentteja kauhojen suojaukseen.

Mikä sinun yrityksesi ratkaisu on?

Tutustu kehittämäämme kaivinkoneen kauhan suojaukseen, kynsijärjestelmiin ja muihin suojausratkaisuihin ja huomaa hyödyt. Siirrä yrityksesi kalusto nykyaikaan.

Tutustu ja tilaa kestävät laatutuotteet meiltä!

Miilux luo näppäriä tuotekokonaisuksia maanrakennuksen, infrarakentamisen ja kaivostoiminnan ammattilaisten hyödyksi. Saat laadukkaat kaivinkoneen kynnet, kaivinkoneen adapterit ja muut kauhansuojaustuotteet. Kauhan suojauskomponenttien asiantuntijana vastaamme mielellämme askarruttaviin kysymyksiin.

Huulilevyn suojaaminen adapterien välistä eliminoi levyn kulumisen ja tekee erittäin kuluvan kohteen kunnossapidosta helppoa. ​Huulilevyn suojia voidaan asentaa hitsaamalla tai mekaanisella lukituksella.
Kulmasuojat toimivat tehokkaana suojana voimakasta kulumista vastaan ja pidentävät merkittävästi huoltoväliä
Kynsien hyvä muotoilu ja itsestään teroittuva profiili takaavat hyvän tunkeman ja laskevat polttoaineen kulutusta ja koneen rasituksia.
 
Miilukangas Oy
Miilux Oy
Miilumachine
Miilupipe Oy
Rakennus Miilukangas Oy
Ruonan Teollisuuskylä
Finnblast
Steeldone
Rekry