Miiluxin nettisivut ovat saaneet uuden rakenteen ja visuaalisen ilmeen. Olemme päivittäneet sivuston, että voisit löytää hakemasi tuotteet nopeammin ja tutustua yritykseemme helposti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Olemme helpottaneet navigointia sivustollamme jakamalla tuotteet ja palvelut omiin kategorioihin. Löydät kategoriat joko nettisivujen etusivulta tai jokaisen sivun ylhäältä löytyvästä ylämenuvalikosta. Sivustomme on myös responsiivinen. Se muovautuu kävijän päätelaitteen ruutukokoon, oli kyseessä sitten mobiililaite tai perinteisempi tietokonenäyttö.

Olemme lisänneet sivustolle yhteydenottolomakkeen, jonka kautta voit lähettää meille esimerkiksi tarjouspyyntöjä ja mahdollisia lisäkysymyksiä Miiluxin tuotteista ja palveluista.

Laadukkaat kuvat, videot ja esitteet antavat sinulle esimerkkejä siitä, mitä kaikkea Miiluxilla valmistetaan. Miiluxin somekanavien kautta saat vieläkin ajankohtaisempaa tietoa tuotannosta ja eri tuotteista.

Nettisivujen teknisestä suunnittelusta ja toteutuksesta vastasi Jäljen Jättiläinen/Jaakko Mylly. Kuvat ja videot: Atacan Ergin, Jaakko Mylly, Miia Lahti.

Tervetuloa tutustumaan Miiluxin uusitulle nettisivustolle!