Kulutusteräkset

Miilux-kulutusteräksillä on rakenneteräksiä huomattavasti parempi kulumiskestävyys. Tyypillisiä käyttökohteita ovat rakenteet, jotka altistuvat maa- ja kiviainesten hankaavalle kulutukselle, kuten kauhat, murskaimet ja kuljettimet.

Lue lisää

Mining Service

Miiluxin kaivoskoneiden vannehuollon avulla vähennetään rengashuollon yhteydessä tapahtuvia virheitä, tapaturmia, kaivosajoneuvojen käyttökustannuksia ja kaivosajoneuvojen renkaiden kulumista.

Lue lisää

Armouring Solutions

Miilux Protection -suojausteräkset ovat laadukkaita suomalaisia suojausteräksiä vaativiin käyttökohteisiin. Niitä käytetään mm. ovissa, pankeissa, rahanvaihtotoimistoissa, ampumaradoilla, rahankuljetusajoneuvoissa, poliisin ajoneuvoissa ja erilaisissa kohteissa puolustusvälineteollisuudessa.

Lue lisää

Leikkauspalvelu

Valmistamme varastostamme löytyvistä materiaaleista mittatarkat poltto-, plasma- ja laserleikkeet nopeasti. Suurempiin projekteihin tilaamme materiaalit edustamiltamme tehtailta 2−3 viikon toimitusajalla.

Lue lisää

Pulttihuulijärjestelmät

Miiluxin kehittämä Pulttihuuli säästää aikaa ja rahaa. Se mahdollistaa pyöräkuormaajan kauhan kärjen vaivattoman ja hitsausvapaan kunnossapidon. Helposti vaihdettavat Pulttihuulen kulutuspalat helpottavat huomattavasti huoltotöitä. Remontit eivät ole enää sidottuja aikaan, paikkaan tai sääolosuhteisiin.

Lue lisää

Suojatut louhoskauhat

Louhoskauhojemme tuottavuus perustuu toimivaan kokonaisuuteen. Kokonaisuus koostuu lujasta ja kevyestä rungosta sekä kattavasta suojauksesta. Nämä asiat yhdistämällä valmistuu markkinoiden kevein ja kestävin kauha.

Lue lisää

Pyöräkuormaajan kauhat

Miiluxin suojausjärjestelmän avulla suojaat pyöräkuormaajan kauhat maarakennustoiminnassa, infrarakentamisessa ja kaivostoiminnassa. Hyvän kulutussuojauksen ansiosta kauhan kestävyys voidaan viedä huippuunsa.

Lue lisää

Kauhojen kulutusosat ja suojaus

Kauhan kuluvimpien kohtien suojaus jatkaa tuotteen elinkaarta ja laskee huoltokustannuksia. Valikoimaamme kuuluvat mm. kynsijärjestelmät, huulilevyjen ja kulmien suojat sekä kehittämämme pulttihuulijärjestelmät.

Lue lisää

Murskaus- ja seulontatuotteet

Miiluxilla on laaja valikoima omia ja yhteistyökumppaneiden tuottamia kulutusosia murskaukseen ja seulontaan. Valikoimamme kattaa mm. murskien valuosat, murskien ja seulojen levyosat, kuljetinkomponentit sekä erilaiset seulaverkot ja -varusteet.

Lue lisää

Kovametallituotteet

Miilux maahantuo korkealaatuisia kovametallituotteita, jotka valmistetaan poikkeuksellisen kestävästä ja kovasta valkoteräksestä. Käyttökohteita ovat voimakkaasti kuluvat kohdat, kuten kauhojen osat, materiaalin tippumis- ja syöksykohdat murskissa ja pulttien kannat.

Lue lisää

Tuoteohjeet

Hitsaus- ja asennusohjeet Miiluxin kulutusteräksille, kauhojen kulutusosille ja pulttihuulijärjestelmälle.

Lue lisää
 
Miilukangas Oy
Miilux Oy
Miilumachine
Miilupipe Oy
Rakennus Miilukangas Oy
Ruonan Teollisuuskylä
Finnblast
Steeldone
Rekry