Pulttihuulijärjestelmä

Miiluxin kehittämä pulttihuulikonsepti säästää aikaa ja rahaa, koska kärkiremonttien tarve loppuu ja kauhan tilavuus pysyy vakiona Pulttihuulta® käytettäessä.

Pulttihuulen toimintaperiaate estää kauhan kapasiteetin pienenemisen, josta saadaan suurin rahallinen hyöty. Pulttihuulen komponentit valmistetaan Miiluxin Hard from Edge to Edge –menetelmällä, joka takaa kauhalle pitkän käyttöajan. Pulttihuulijärjestelmän etu on myös kulutuspalojen helppo asennus. Kauhan kulutuspalat voidaan asentaa työmaalla noin 1−2 tunnissa. Pulttihuulen kulutuspalojen asennus kauhaan käy näppärästi perusavaimilla eikä erikoistyökaluja tarvita.


Lue asiakkaan kokemuksesta Pulttihuulesta.
”Aika vähän on alallemme tullut uudistuksia 33 vuoden aikana mitä murskauksen parissa on tullut pyörittyä, mutta tämä pulttihuuli-idea on ehdottomasti kyllä yksi parhaista” Europörssi 10/2020

Huulilevyt ja kulutuskiskot eri kokoluokkiin

Pulttihuuli HD

Pitkäikäinen HD-kokoluokan Pulttihuulen rakenne sopii erinomaisesti murskaus- ja seulontalaitosten altakantokoneille sekä kauhoille että kuormauskauhoille.

Kärki, malli ja mitoitus toteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Kärki voi olla muodoltaan terävä, tylppä v tai suora.

Pulttihuulen suojalevy estää kiinnityspulttien kulumista ja ohjaa kaivuuvoimat peruslevyyn. Samalla kulutuspalat suojaavat peruslevyä ja kauhan pohjaa kulumiselta, mikä tekee Pulttihuulesta erittäin pitkäikäisen järjestelmän.

Vaihtotyöhön riittävät paineilma-, sähkö- ja käsityökalut.

Pulttihuuli XHD

Sopii syöttökokoluokan koneisiin ja louhen käsittelyyn erikoistuneisiin maanalaisiin tunnelikoneisiin.

Patentoitoidun Pulttihuuli XHD komponentit ovat valmistettu jälkikarkaisutekniikalla, joka takaa tehokkaan kauhan suojauksen. Patentoitu rakenne jakaa ja ohjaa kaivuuvoimat tasaisesti koko kärjen matkalle, mikä vähentää yksittäisten kulutuspalojen rasitusta ja tekee järjestelmästä toimintavarman.

Pulttihuuli M

Kevyempien materiaalien käsittelyyn.

Tässäkin pulttihuulimallissa kiinnityspultit ovat suojassa kaivuuvoimilta. Ruuvien taipumisia ja katkeamia ei pääse tapahtumaan ja näin myös vältytään materiaalin tarttuminen pultteihin.

Käyttäjälle M-kokoluokan Pulttihuuli tarkoittaa parempaa kauhan täyttymistä ja tyhjentämistä, kun massat eivät työnny kauhan edellä. Samalla työ tehostuu materiaalien käsittelyn helpottuessa Pulttihuulen avulla.

Toimittajayhteistyö on mennyt hyvin ja palvelu on ollut aina sujuvaa. Toimitusajat ovat pysyneet sovitussa ja kiiretapauksissa toimittaja on pyrkinyt löytämään nopeimman mahdollisen ratkaisun.

Mikko Poikonen, Spare Parts Coordinator, Tana Oy

Uudessa kauhassa on erittäin hyvä muotoilu ja sitä kautta erinomainen täyttöaste. Nyt Komatsun lava täyttyy 5–6 kauhallisella. Kierto nopeutui. Kun toistoja on vähemmän, niin tehokkuus kasvaa eli tonneja litralla siirtyy enemmän. Konepörssi, Olli Päiviö, 12/2019

Timo Koiranen, Jarkan Maansiirto Oy

Miilux on toimittanut meidän kaikkiin murskaimiin kulutusosat. Sellaisella varmuudella ja nopeudella, ettei meillä ole edes ollut tarvetta miettiä muita vaihtoehtoja. Miiluxin paras puoli on nopea reagointi jos jotain odottamatonta sattuu. Europörssi, 8/2014

Ville Jaara, Suomen Hyötymurskaus Oy

Aiemmin kauhojen osat saattoivat haljeta hitsauskohdistaan, varsinkin jos pihalla oli pakkasta. Halkeiluun perustavat ongelmat häipyivät sen jälkeen kun käyttöön tuli Miiluxin karkaistuista teräslevyistä tehdyt kauhojen huulilevyt. Kauhaosien vaihtelut loppuivat siihen.

Jorma Olkkola, Sandvik

Kauhat tunkeutuvat kasaan paremmin kuin ennen. Kiire on pienempi ja huolehdittavia asioita on monta vähemmän. Parasta on, että kaupan päälle säästää vielä tuhansia euroja rahaa.”

Marko Seppälä, Suomen Kivisora Oy