Финский and Американский Английский For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Pyöräkuormaajan kauhat

Miiluxin suojausjärjestelmän avulla suojaat myös pyöräkuormaajan kauhat. Suojaamme niin maarakennustoiminnassa, infrarakentamisessa kuin kaivostoiminnassa olevien pyöräkuormaajien kauhat.

Hyvän kulutussuojauksen ansiosta kauhan kestävyys voidaan viedä huippuunsa. Syöttökauhat, kuten myös altakantokauhat ja kuormauskauhat hyötyvät suojauksesta. Saat Miiluxin kehittämän pyöräkuormaajan kauhan nopeina toimituksina koko Suomen alueelle.

Syöttökauhat kestäväksi

Suojaa syöttökauhat ja lastauskauhat Miiluxin tuotteilla. Pidennä pyörökuormaajien kauhojen ikää ja säästä selvää rahaa. Myös lastauskauhat hyötyvät suojauksesta.

Suojaa yrityksesi syöttökauhat ja säästä selvää rahaa

Miten voimme auttaa ja tukea liiketoimintaasi? Se käy helposti, sillä järjestelmämme tuo toimintaasi selkeää tehostusta. Suuret syöttökauhat kannattaa suojata, sillä niiden kunnossapito käy kalliiksi perinteisin hitsaushuolloin. Kauhojen kuluminen aiheuttaa ylimääräisiä kustannuksia, mutta suojaamaton kauha on altis myös rungon heikentymiselle. Heikentynyt kauha on altis rikkoontumiselle ja aiheuttaa ikäviä työnseisauksia. Suojaamalla ja huollattamalla lastaus- ja syöttökauhat ajoissa vältyt mittavammalta remontilta tai kauhan vaihdoilta.

Miten pyöräkuormaajan syöttökauha suojataan?

Syöttökauhan XHD-pulttihuuli muodostaa kauhaan yhtenäisen ja kestävän kärjen. Pulttihuuli suojaa myös kauhan pohjaa. Sivuilla olevat kauhan etuterät voidaan vaihtaa myös nopeasti. Etuterät suojaavat kauhan posken ulko- ja sisäpintoja. Lisäksi kauhan sisäpohjaa suojataan kestävällä poikittaisella latoituksella. Sisäpohjan poikittaislatoituksen hyötynä on se, että se vähentää kitkaa kauhan pohjalla, mikä vähentää kauhan kulumista.

Pyöräkuormaajan kauha suojataan myös kauhan posken ja pohjan kulman kulmasuojilla. Kauhan pohjan suojaukseen vaikuttavat monet tekijät. Pyöräkuormaajan kauhan pohjaa suojaa etenkin Pulttihuuli, joka kulkee hieman itse kauhaa alempana. Alapuolen kuluvin kohta suojataan helposti vaihdettavalla suojalevyllä.

Kaiken tarvittavan kauhan etuterien, sisäpohjan, kulmien ja pohjan suojaukseen saat Miiluxilta

 

Tutustu ja ota yhteyttä – meiltä saat parhaat pyöräkuormaajan kauhat!

Käytämme pyöräkuormaajan kauhojen materiaaleina Miiluxin kotimaisia kulutusteräksiä. Kehittämämme pyöräkuormaajien kauhat valmistetaan Miiluxin tehtaalla Raahessa. Ota yhteyttä – palvelemme mielellämme!

 
Miilukangas Oy
Miilux Oy
Miilumachine
Miilupipe Oy
Rakennus Miilukangas Oy
Ruonan Teollisuuskylä
Finnblast
Steeldone
Rekry