Termisk skärningsservice för stål

Våra gas-, plasma- och laserskärningstjänster i samband med lagring av stål kompletterar vår helhetsservice. Från det material som finns i vårt lager producerar vi snabbt exakta skärdetaljer. För större skärprojekt beställer vi materialet direkt från stålverket med 2-3 veckors leveranstid. För större projekt, kan vi nå mindre materialförlust, samt ett konkurrenskraftigare pris när plåten är valsade till bestämd längd och bredd.

Leveranssäkerhet, hög kvalitetssäkring och flexibilitet är en viktig del av vårt servicekoncept.

Måttnoggranna gas-, plasma- och laserskärningskomponenter med snabba leveranser
Vi använder MicroStep HPR300xd plasmaskärare med fasskärning och lasermarkering, Hypertherm HPR260 och Multitherm HPR400 plasmaskärare samt Messer gasskärare med fyra munstycken och GLOBAL Control Plus styrning. Desutom har vi Bystronic 6Kw laserskärare. Eftersom vi har stora skärbord (plasma 3200 x 18000mm och syrgas 4500 x 12500mm) kan vi skära även större komponenter lätt.

Ritningar
Ritningarna kan skickas i elektrisk format (dwg, dxf, pdf, jpg, sldprt) eller som ritningar. Komponenterna, som är noggranna enligt ritningarna, rengöring av gradning till slut med vinkelslip eller genom trumling. Färdiga delar packas och markeras enligt kundens önskemål och med varje detalj bifogas även materialintyg.

Vår service
Vi betjänar gärna också privatpersoner. Ditt behov behöver inte vara stort – det kan vara en enda detalj. I samarbete med våra tillförlitliga och långtidiga samarbetspartners inom transport, levererar vi dina komponenter till dig i tid.

Plasma Plåt tjocklek 3 – 50 mm
Gas Plåt tjocklek 3 – 200 mm
Laser Plåt tjocklek 0,5 – 20 mm
 
Miilukangas Oy
Miilux Oy
Miilumachine
Miilupipe Oy
Rakennus Miilukangas Oy
Ruonan Teollisuuskylä
Finnblast
Steeldone
Rekry