Kuokkakauhat

Miiluxin® kauhat ovat markkinoiden keveimpiä ja kestävämpiä – saat suoraa säästöä käyttökuluihin

Miilux valmistaa kuokkakauhoja raskaan maansiirron ja kaivosten eri tarpeisiin useissa kokoluokissa.

Kauhojen koot vaihtelevat 1,8m3 – 20m3 tilavuuksien välillä. Miilux on edelläkävijä kauhan suojauksessa, ja valikoima kattaa laajasti perinteiset suojausvaihtoehdot sekä modernit kokonaisuudet.

Luja, mutta kevyt runko on suojattu kattavasti, mikä vaikuttaa suoraan tuotantotehokkuuteen. Liian raskas kauha on kallis käyttää, sillä se lisää huomattavasti polttoainekuluja ”tyhjän painon” siirtelyn takia.

Miiluxin suojattu kauha säästää remonttikuluissa

Miilux on kauhan suojauksen pioneeri. Kauhoissamme kaikki kulumiselle alttiit kohdat on suojattu erillisillä, vaihdettavilla suojauskomponenteilla. Ei enää kalliita peruskunnostuksia, sillä vaihdettavat komponentit takaavat helpon ja nopean huollon.

Miiluxin kauhat kestävät, koska voimakas kuluminen kohdistetaan kauhan suojaukseen, ei sen runkoon. Oikea kauhavalinta maksimoi koneen tuottavuuden. Miiluxin kauhoilla saat kivien lastaamisesta kustannustehokasta ja nostat kilpailukykyä jo ensimmäisestä kauhaisusta lähtien.

Pyöräkuormaajan kauhat

Miilux valmistaa pyöräkuormaajien altakanto-, lastaus -ja syöttökauhoja, joista raskaimmat mallit ovat kooltaan kaivoksille sopivia. Kauhojen koot vaihtelevat 4,5m3 – 20m3 tilavuuksien välillä.

Miiluxin altakanto- ja lastauskauhat jatkavat yrityksen innotiivista linjaa. Kauhat varustellaan yleensä Miiluxin Pulttihuulella® ja Pulttikantapäällä, mikä tekee huollosta vaivatonta paikkaan ja olosuhteisiin katsomatta. Kauhat on valmistettu kauttaaltaan Miiluxin kulutusteräksestä, mikä takaa niille erittäin pitkän käyttöiän ja pienen remonttitarpeen. Miiluxin pyöräkuormaajien kauhat ovat tunnettuja keveydestään ja kestävyydestään.

Miilux suunnittelee ja valmistaa myös markkinoiden nykyaikaisempia syöttökauhoja pyöräkuormaajiin. Ainutlaatuisen suojauksen ja kestävän rungon ansiosta kauhat ovat käyttökustannuksiltaan omaa luokkaa.

Toimittajayhteistyö on mennyt hyvin ja palvelu on ollut aina sujuvaa. Toimitusajat ovat pysyneet sovitussa ja kiiretapauksissa toimittaja on pyrkinyt löytämään nopeimman mahdollisen ratkaisun.

Mikko Poikonen, Spare Parts Coordinator, Tana Oy

Uudessa kauhassa on erittäin hyvä muotoilu ja sitä kautta erinomainen täyttöaste. Nyt Komatsun lava täyttyy 5–6 kauhallisella. Kierto nopeutui. Kun toistoja on vähemmän, niin tehokkuus kasvaa eli tonneja litralla siirtyy enemmän. Konepörssi, Olli Päiviö, 12/2019

Timo Koiranen, Jarkan Maansiirto Oy

Miilux on toimittanut meidän kaikkiin murskaimiin kulutusosat. Sellaisella varmuudella ja nopeudella, ettei meillä ole edes ollut tarvetta miettiä muita vaihtoehtoja. Miiluxin paras puoli on nopea reagointi jos jotain odottamatonta sattuu. Europörssi, 8/2014

Ville Jaara, Suomen Hyötymurskaus Oy

Aiemmin kauhojen osat saattoivat haljeta hitsauskohdistaan, varsinkin jos pihalla oli pakkasta. Halkeiluun perustavat ongelmat häipyivät sen jälkeen kun käyttöön tuli Miiluxin karkaistuista teräslevyistä tehdyt kauhojen huulilevyt. Kauhaosien vaihtelut loppuivat siihen.

Jorma Olkkola, Sandvik

Kauhat tunkeutuvat kasaan paremmin kuin ennen. Kiire on pienempi ja huolehdittavia asioita on monta vähemmän. Parasta on, että kaupan päälle säästää vielä tuhansia euroja rahaa.”

Marko Seppälä, Suomen Kivisora Oy