Kierrätystuotteet

Miiluxin seulaverkot ovat maailman kärkiluokkaa erityisen valmistustavan ja muotoilunsa vuoksi.

Asiakas saa taattua Miiluxin Hard from Edge to Edge -laatua, jonka avulla jälkikarkaistujen seulaverkkojen reiät pitävät kokonsa ja muotonsa erinomaisella tavalla. Teräspaloissa ja vastaterissä leikkauspinnat pysyvät terävinä ja leikkaavina huomattavasti kovasta levystä leikattuja kappaleita pidempään.

Miilux suunnittelee, valmistaa ja myy kulutusosia myös puumurskaimiin, hakkureihin ja kierrätysmurskaimiin.Kaikista kovimpaan kulutukseen altistuvat teräpalat ja seulaverkot kuuluvat erikoisosaamiseemme. Niitä käytetään ympäri maailmaa kaikkein vaativimmissa kulutuskohteissa kuten maanalaisissa kaivoksissa.

Ainutlaatuisen jälkikarkaisun ansiosta kulutussuojauksen kesto on erinomainen, sillä osien kovuus ei rajoita tuotantoamme.

Biomurskaustuotteet ja kaatopaikkarepijät

Aikaa työlle
Korkealaatuiset ja kestävät tuotteet takaavat asiakkaalle sujuvan työurakan.  Laadukas levyverkko, kumiverkko, teräslankaverkko, polyuretaaniverkko, steppiverkko ja erikoisseulaverkko pitävät kaluston kunnossa ja aikaa jää itse työn tekoon, ei huoltamiseen.

Miilux hoitaa tarvittaessa myös tuotteiden mallinnuksen ja suunnittelun asiakkaan puolesta. Tuotteista tehdään 3D-mallit, jotka mahdollistavat helpon muokkaamisen ja tuotekehittämisen.


Suomen Hyötymurskaus Oy luottaa Miilux Oy:n tuotteisiin ja palveluihin >

Toimittajayhteistyö on mennyt hyvin ja palvelu on ollut aina sujuvaa. Toimitusajat ovat pysyneet sovitussa ja kiiretapauksissa toimittaja on pyrkinyt löytämään nopeimman mahdollisen ratkaisun.

Mikko Poikonen, Spare Parts Coordinator, Tana Oy

Uudessa kauhassa on erittäin hyvä muotoilu ja sitä kautta erinomainen täyttöaste. Nyt Komatsun lava täyttyy 5–6 kauhallisella. Kierto nopeutui. Kun toistoja on vähemmän, niin tehokkuus kasvaa eli tonneja litralla siirtyy enemmän. Konepörssi, Olli Päiviö, 12/2019

Timo Koiranen, Jarkan Maansiirto Oy

Miilux on toimittanut meidän kaikkiin murskaimiin kulutusosat. Sellaisella varmuudella ja nopeudella, ettei meillä ole edes ollut tarvetta miettiä muita vaihtoehtoja. Miiluxin paras puoli on nopea reagointi jos jotain odottamatonta sattuu. Europörssi, 8/2014

Ville Jaara, Suomen Hyötymurskaus Oy

Aiemmin kauhojen osat saattoivat haljeta hitsauskohdistaan, varsinkin jos pihalla oli pakkasta. Halkeiluun perustavat ongelmat häipyivät sen jälkeen kun käyttöön tuli Miiluxin karkaistuista teräslevyistä tehdyt kauhojen huulilevyt. Kauhaosien vaihtelut loppuivat siihen.

Jorma Olkkola, Sandvik

Kauhat tunkeutuvat kasaan paremmin kuin ennen. Kiire on pienempi ja huolehdittavia asioita on monta vähemmän. Parasta on, että kaupan päälle säästää vielä tuhansia euroja rahaa.”

Marko Seppälä, Suomen Kivisora Oy