Miilux kulutusteräskomponentit

Jälkikarkaisumenetelmän ansiosta voit valita vapaasti kaikista Miilux-kulutusteräslaaduista.

Miilux tarkoittaa kulutuskestävyyttä, mittatarkkuutta ja asennusvalmiutta.

Miiluxin valmistustekniikalla saadaan kulutuskestävyydeltään erinomaisia tuotteita vaativiin käyttökohteisiin. Koneistukset tehdään tavallisesti ennen karkaisua, jolloin tuloksena on mittatarkka ja asennusvalmis kulutusteräsratkaisu.
Moni perinteisesti HB400-kovuusluokan tuote voidaan korvata esimerkiksi HB500-teräslaadulla. Näin voidaan saavuttaa merkittävä kulutuskesto perinteiseen ratkaisuun verrattuna. Joissakin erikoistapauksissa koneistus joudutaan tekemään karkaisun jälkeen.
Kulutusteräsratkaisut voidaan asiakkaan toiveiden mukaan valmistaa mistä tahansa Miilux-teräslaadusta, myös Miilux600-teräslaadusta.

Mallinnamme asiakkaiden kappaleet sähköiseen muotoon ja valmistamme ne halutussa kovuudessa. Miilux-kulutuslevyjä löytyy viidessä eri kovuudessa. Laadut ovat Miilux 400, Miilux 450, Miilux 500, Miilux 530 ja Miilux 600. Kovuus valitaan käyttökohteen ja käsittelyolosuhteiden mukaan.

Esimerkkejä Miiluxin valmistamista kulutusteräsosista:

  • huulilevyt
  • kauhan osat
  • murskainten sivulevyt ja muut kulutusosat
  • terät ja pitimet
  • sora- ja kivilavojen kulutusosat
  • levystä leikatut seulaverkot

Toimittajayhteistyö on mennyt hyvin ja palvelu on ollut aina sujuvaa. Toimitusajat ovat pysyneet sovitussa ja kiiretapauksissa toimittaja on pyrkinyt löytämään nopeimman mahdollisen ratkaisun.

Mikko Poikonen, Spare Parts Coordinator, Tana Oy

Uudessa kauhassa on erittäin hyvä muotoilu ja sitä kautta erinomainen täyttöaste. Nyt Komatsun lava täyttyy 5–6 kauhallisella. Kierto nopeutui. Kun toistoja on vähemmän, niin tehokkuus kasvaa eli tonneja litralla siirtyy enemmän. Konepörssi, Olli Päiviö, 12/2019

Timo Koiranen, Jarkan Maansiirto Oy

Miilux on toimittanut meidän kaikkiin murskaimiin kulutusosat. Sellaisella varmuudella ja nopeudella, ettei meillä ole edes ollut tarvetta miettiä muita vaihtoehtoja. Miiluxin paras puoli on nopea reagointi jos jotain odottamatonta sattuu. Europörssi, 8/2014

Ville Jaara, Suomen Hyötymurskaus Oy

Aiemmin kauhojen osat saattoivat haljeta hitsauskohdistaan, varsinkin jos pihalla oli pakkasta. Halkeiluun perustavat ongelmat häipyivät sen jälkeen kun käyttöön tuli Miiluxin karkaistuista teräslevyistä tehdyt kauhojen huulilevyt. Kauhaosien vaihtelut loppuivat siihen.

Jorma Olkkola, Sandvik

Kauhat tunkeutuvat kasaan paremmin kuin ennen. Kiire on pienempi ja huolehdittavia asioita on monta vähemmän. Parasta on, että kaupan päälle säästää vielä tuhansia euroja rahaa.”

Marko Seppälä, Suomen Kivisora Oy