Miilux – Teräspalvelukeskus

Missio: Miilux tekee maailmasta vahvemman, turvallisemman ja paremman paikan elää.

Miilux Teräspalvelukeskus palvelee asiakkaitaan Suomessa ja ulkomailla. Vahvuuksiamme ovat asiakaslähtöinen toimintatapa, korkealaatuiset tuotteet, nopeat ja varmat toimitukset oman varaston ansiosta sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Tuotantotilamme sijaitsevat Raahessa, hyvien meri- ja maantieyhteyksien päässä. Kasvamme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita nyt ja tulevaisuudessa.

Miilux Oy on osa vuonna 1967 perustettua raahelaista Miilukangas-konsernia.

Tuotteitamme käyttävät tuhannet yritykset ympäri maailmaa, muun muassa

Kaivokset // Maanrakennuskoneiden kauhojen valmistajat // Murskainten valmistajat // Kaivoskoneiden valmistajat // Kierrätyspalveluyritykset // Maanrakennusyritykset // Kuljetusvälineteollisuuden yritykset // Konepajat

Asiakkaitamme ovat muun muassa: Sandvik, Metso Outotec, Tana, Suomen Rakennuskone, E. Hartikainen. Miiluxin tuotteita käytetään mm. Hitachin, Komatsun ja CATin koneissa. Tuotteita hyödynnetään esimerkiksi Kevitsan ja Terrafamen kaivoksilla.

Liiketoiminta

Miilux® myy ja valmistaa kulutus- ja suojausterästuotteita ja ratkaisuja vaativiin käyttökohteisiin omia tuotemerkkejä ja innovaatioitaan hyödyntäen. Palvelemme suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme tarpeita nopeasti, joustavasti ja luotettavasti.

Turvallisuus, laatu ja ympäristö

Yrityksemme toiminnan ja tuotteen laatua johdamme ISO 9001:2015 (laatu), ISO 3834-2:2021 (hitsaus), ISO 14001:2015 (ympäristö) ja ISO 45001:2018 (työterveys ja turvallisuus) -standardeihin perustuvan sertifioidun toimintajärjestelmän sekä johdon asettamien tavoitteiden avulla.

Toimittajayhteistyö on mennyt hyvin ja palvelu on ollut aina sujuvaa. Toimitusajat ovat pysyneet sovitussa ja kiiretapauksissa toimittaja on pyrkinyt löytämään nopeimman mahdollisen ratkaisun.

Mikko Poikonen, Spare Parts Coordinator, Tana Oy

Uudessa kauhassa on erittäin hyvä muotoilu ja sitä kautta erinomainen täyttöaste. Nyt Komatsun lava täyttyy 5–6 kauhallisella. Kierto nopeutui. Kun toistoja on vähemmän, niin tehokkuus kasvaa eli tonneja litralla siirtyy enemmän. Konepörssi, Olli Päiviö, 12/2019

Timo Koiranen, Jarkan Maansiirto Oy

Miilux on toimittanut meidän kaikkiin murskaimiin kulutusosat. Sellaisella varmuudella ja nopeudella, ettei meillä ole edes ollut tarvetta miettiä muita vaihtoehtoja. Miiluxin paras puoli on nopea reagointi jos jotain odottamatonta sattuu. Europörssi, 8/2014

Ville Jaara, Suomen Hyötymurskaus Oy

Aiemmin kauhojen osat saattoivat haljeta hitsauskohdistaan, varsinkin jos pihalla oli pakkasta. Halkeiluun perustavat ongelmat häipyivät sen jälkeen kun käyttöön tuli Miiluxin karkaistuista teräslevyistä tehdyt kauhojen huulilevyt. Kauhaosien vaihtelut loppuivat siihen.

Jorma Olkkola, Sandvik

Kauhat tunkeutuvat kasaan paremmin kuin ennen. Kiire on pienempi ja huolehdittavia asioita on monta vähemmän. Parasta on, että kaupan päälle säästää vielä tuhansia euroja rahaa.”

Marko Seppälä, Suomen Kivisora Oy