We are Miilux2020-10-30T15:47:27+02:00

We are Miilux

Miilux on yritys, jonka perusta on monenlaiset, monitaitoiset ihmiset. Miiluxin Hard from edge to edge –tunnuslause on myös ammatillista osaamista, henkistä pääomaa sekä itsensä haastamista – ja löytämistä. Sanotaan, että vahvaksi ei synnytä, vaan sellaiseksi kasvetaan. Poikkeustila on vain todistanut ihmisten kykyä venyä ja taitoa keksiä uusia selviytymiskeinoja. Tulevissa We are Miilux –videoissa nähdään ihmisiä Miiluxilla ja vähän sen ulkopuolellakin. Jokaisella on oma tarina ja osuutensa siihen, miksi Miilux on tänään maailmanlaajuinen, mutta samalla paikallisuudesta elävä teräspalvelukeskus. Tervetuloa tutustumaan!

We are Miilux – Kierrätyksestä kiertotalouteen

Mitä tekemistä Miiluxilla on uimahallin lämmittämisen kanssa?

Ainakin kiertotalous, jota havainnollistetaan käytännössä Miiluxin tuoreessa videossa. Miiluxin puujätteestä tehdään kierrätyspuuta, joka luo puolestaan lämpöenergiaa ihmisten hyötykäyttöön.

Miiluxin kierrätysasteeksi on asetettu 95 prosenttia seuraavalle kahdelle vuodelle. Teräs ei ole koskaan Miiluxille jätettä vaan uusiomateriaali ja käytettävä tuote. Kestävä kehitys on tärkeää nyt ja vielä tärkeämpää tulevaisuudessa. Siksi Miiluxilla kierrätetään käytännössä lähes kaikki teollisuuden ylijäämä, tuetaan kiertotaloutta ja elätään sopusoinnussa meren ja kaupungin läheisyydessä.

Hyppää kyytiin! […]

We are Miilux – Atacan Ergin

– Pitää tietää, mitä etsii. Ja pitää silmät auki, koska hetkessä tilaisuus voi mennä ohi, kertoo Miiluxin laatuinsinööri Atacan ”Ati” Ergin uusimmassa We are Miilux –videossa.

Tarkkaavaisuus on yhdistävä tekijä Atin työrutiineissa ja vapaa-ajalla. Sen avulla valvotaan terästen laatua ja luodaan yksityiskohtaisen täydellisiä valokuvia muun muassa Suomen luonnosta.

Miiluxin Hard from edge to edge –tunnuslause on myös ammatillista osaamista, henkistä pääomaa sekä itsensä haastamista – ja löytämistä. Niistä koostuu We Are miilux […]

Go to Top