We are Miilux -videosarja tuo esiin ihmisiä Miiluxin takaa

Miilux on yritys, jonka perusta on monenlaiset, monitaitoiset ihmiset.

Miiluxin Hard from edge to edge –tunnuslause on myös ammatillista osaamista, henkistä pääomaa sekä itsensä haastamista – ja löytämistä. Sanotaan, että vahvaksi ei synnytä, vaan sellaiseksi kasvetaan. Poikkeustila on vain todistanut ihmisten kykyä venyä ja taitoa keksiä uusia selviytymiskeinoja.

Tulevissa We are Miilux –videoissa nähdään ihmisiä Miiluxilla ja vähän sen ulkopuolellakin. Jokaisella on oma tarina ja osuutensa siihen, miksi Miilux on tänään maailmanlaajuinen, mutta samalla paikallisuudesta elävä teräspalvelukeskus. Tervetuloa tutustumaan!

We are Miilux – Antti Koskinen

Miilux on yritys, jonka perusta on monenlaiset, monitaitoiset ihmiset. Miiluxin Hard from edge to edge –tunnuslause on myös ammatillista osaamista, henkistä pääomaa sekä itsensä haastamista – ja löytämistä. Ensimmäisenä kameran eteen astelee Miiluxilla vuodesta 2009 koneistajana työskennellyt Antti Koskinen. Vapaa-ajalla koneistajaa työllistää moottoripyörien huolto. Miiluxin koneistamon työstökeskuksella ja omassa autotallissa tarvitaan samankaltaista osaamista. - Hahmottelukyky [...]
 
Miilukangas Oy
Miilux Oy
Miilumachine
Miilupipe Oy
Rakennus Miilukangas Oy
Ruonan Teollisuuskylä
Finnblast
Steeldone
Rekry