We Are Miilux2024-04-26T09:17:30+00:00

We are Miilux

Miilux on yritys, jonka perusta on monenlaiset, monitaitoiset ihmiset. Miiluxin Hard from edge to edge –tunnuslause on myös ammatillista osaamista, henkistä pääomaa sekä itsensä haastamista – ja löytämistä. Sanotaan, että vahvaksi ei synnytä, vaan sellaiseksi kasvetaan.

Tulevissa We are Miilux –videoissa nähdään ihmisiä Miiluxilla ja vähän sen ulkopuolellakin. Jokaisella on oma tarina ja osuutensa siihen, miksi Miilux on tänään maailmanlaajuinen, mutta samalla paikallisuudesta elävä teräspalvelukeskus. Hyppää mukaan!

We Are Miilux – Niko Eskola

 

We Are Miilux – Niko Eskola – YouTube

We Are Miilux palaa jälleen eetteriin uuden esittelyvideon avulla työntekijästämme Niko Eskolasta.
Laserleikkaajana tällä hetkellä työskentelevä Niko kuluttaa ahkerasti myös lähiseudun metsäpolkuja. Videosta selviää myös, mihin juoksuun hänellä meni 34 tuntia. Kyllä, luit oikein.  Kestävyyttä reunasta reunaan!
Kuvaus: Jäljen Jättilainen/Jaakko Mylly

 

We Are Miilux – Timo Sipilä

Tuoreimmassa We Are Miilux –videossa halkaistaan aaltoja ja rantaudutaan Raahen saaristohiekalle, kun esiin pääsee Miiluxin tutkimus-, kehitys- ja laatupäällikkö Timo Sipilä.

Sipilällä on hyppysissä terästen tekniset ominaisuudet ja miten ne käytännössä näkyvät asiakkaalle.

– Tekninen tieto on pohjalla ja siitä lähtee kaikki liikenteeseen. Sen jälkeen pyritään pitämään asiakas tyytyväisenä keinolla millä hyvänsä. Se on se A ja O, Sipilä kertoo.

Sipilä antaa videon laadulle hyväksyntänsä.
– Ei moittimista. Lopputulos on iloinen! […]

We Are Miilux – Pekka Miilukangas

-Äiti ja isä kysyivät, että lähdettekö mukaan. Se prosessi kesti kymmeniä vuosia ja sitten yhtäkkiä oltiinkin osakkaina ja pääosakkaina, kertoo toimitusjohtaja Pekka Miilukangas uusimmalla We are Miilux -videolla.

Sukupolvenvaihdos, Miiluxin synty, liikevaihdon romahdus ja uudelleen nousu. Jo muutamaan sanaan liittyy valtava määrä tarinoita ajoilta, joihin videolla nyt palataan.

Oliko yrittäjyys aina itsestäänselvyys?

We are Miilux – Kierrätyksestä kiertotalouteen

Mitä tekemistä Miiluxilla on uimahallin lämmittämisen kanssa?

Ainakin kiertotalous, jota havainnollistetaan käytännössä Miiluxin tuoreessa videossa. Miiluxin puujätteestä tehdään kierrätyspuuta, joka luo puolestaan lämpöenergiaa ihmisten hyötykäyttöön.

Miiluxin tavoitteena on 95 prosentin hyödyntämisaste kierrätyksessä seuraavan kahden vuoden aikana.  Teräs ei ole koskaan Miiluxille jätettä vaan uusiomateriaali ja käytettävä tuote. Kestävä kehitys on tärkeää nyt ja vielä tärkeämpää tulevaisuudessa. Siksi Miiluxilla kierrätetään käytännössä lähes kaikki teollisuuden ylijäämä, tuetaan kiertotaloutta ja elätään sopusoinnussa meren ja kaupungin […]

Go to Top